DE WONING VOOR JOU

Betaalbaar, gasloos, duurzaam, toekomstbestendig en energiezuinig!

Een duurzame woning via De Woning Voor Jou

De Woning Voor Jou helpt je graag in je zoektocht naar een duurzame woning. Want je woning moet natuurlijk net zoals jij optimaal voorbereid zijn op de toekomst. Binnen onze organisatie ben je dan ook op het juiste plaats. Onze nieuwbouwwoningen zijn uitermate geschikt voor 1 of 2 persoonshuishoudens, maar dit is ook de woning voor een gescheiden ouder met kinderen.

Daarmee werken we niet alleen aan het oplossen van het woningtekort, maar geven we starters en woningzoekenden ook de gelegenheid tot het wonen in een toekomstbestendige duurzame woning. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de maatschappij. We zien het terug in alles om ons heen, ook in de woningbouw wordt duurzaamheid steeds verder doorgevoerd. Wij hebben duurzaamheid hoog op de agenda staan daarom bouwen wij duurzame woningen.


Samen bouwen

Aan de hand van het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap kan ook jij een duurzame woning laten bouwen die geheel aan jouw wensen voldoet.

Hiervoor heb je mede-bouwers nodig. Door aan te geven waar jij wilt wonen, kunnen we jullie met elkaar verbinden.

Op het moment dat er voldoende interesse is, gaan we aan de slag.


Wonen in een duurzame woning die klaar is voor de toekomst

Zeker als je starter bent op de woningmarkt of met spoed een huis zoekt is dat een belangrijk gegeven. Een duurzame en dus energiezuinige woning is waardevast. Wanneer in de toekomst de energieprijzen gaan stijgen dan gaan de totale woonlasten, van mensen die in energieverslindende woningen wonen, drastisch omhoog. Hierdoor zal de waarde van hun woning, ten opzichte van energiezuinige woningen, dalen. Met een duurzame woning van De Woning Voor Jou is jouw geld dus goed geïnvesteerd en kan je zorgenloos de toekomst in. De gasloze woningen zijn goed geïsoleerd waardoor ze een lage warmtevraag hebben. De resterende benodigde warmte wordt opgewekt via een collectieve warmtepomp en zonnecollectoren. Pv-cellen zorgen voor de electriciteit.

De rug-aan-rug woning is zo ontwikkeld dat jij die geheel naar eigen voorkeuren kunt samenstellen. Het maakt niet uit of je nu alleen, met zijn tweeën of alleen met kinderen ben, iedereen slaagt bij De Woning Voor Jou.

De woningen zijn scherp geprijsd doordat we de woning al op een kavel van 40 vierkante meter kunnen bouwen. Hiermee besparen we op de grondkosten. Dit gaat echter niet ten koste van de woonkwaliteit. Door de hofjesverkaveling ontstaat er ontstaat er een groene leefomgeving die het water in natte perioden opslaat en in drogere perioden weer afstaat. Daarnaast heeft het groen in de zomer een verkoelend effect. Dit is belangrijk doordat de aarde steeds verder opwarmt en Nederland in de toekomst veel warmer zal worden.

De woningen worden in de fabriek gebouwd waardoor we een snelle bouwtijd en oplevering kunnen garanderen. Zo kun je direct genieten van een duurzame woning die aan al jouw woonwensen voldoet. Het prefabriceren van onze huizen betekent dat wij zeer efficiënt om kunnen gaan met de bouwmaterialen. Hiermee wordt verspilling voorkomen en restmaterialen kunnen worden gerecycled. Hierdoor kunnen wij circulair en dus duurzaam bouwen.


Wacht niet langer! Laat ons hierboven weten waar jij wilt wonen. Voor je het weet woon jij in jouw eigen duurzame woning.