Bouwnext

Bouwnext begeleidt bouwprojecten met grote duurzaamheidsambities. Hun doel is deze projecten betaalbaar, duurzaam, comfortabel en gezond te maken. Ze zijn een slagvaardig team van bouwprofessionals met specialistische kennis. Hiermee helpen ze de ambities van hun opdrachtgevers waar te maken.

Een van de belangrijkste aspecten van duurzaam bouwen betreft de levensduur. Immers een gebouw dat lang staat, is juist duurzaam! Belangrijke items hierbij: energie, materialen, sociaal welbevinden, kosten, klimaat, architectuur, comfort, gezondheid en multifunctionaliteit. Ze helpen opdrachtgevers bij het ontwikkelen van betaalbare businesscases voor hun projecten. Hierbij ligt de focus op de total cost of ownership in plaats van koopprijs of investeringkosten. Voor De Woning Voor Jou heeft Bouwnext een innovatief en vernieuwend energieconcept ontwikkeld.

Studio Sjoucke

Beleef De Woning Voor Jou nu in Virtual Reality. Studio Sjoucke maakt het mogelijk.

De specialisaties van Studio Sjoucke ligt op het gebied van professionele 3d-visuals, 360-graden visuals. Deze presentatiemethodes zijn bijzonder geschikt voor nieuwe productpresentaties en voor architectuur- en interieurprojecten.

Daarnaast heeft Sjoucke Hooghiem met een groep enthousiaste andere vakgenoten binnen Eindhoven het Hyper Space Institute in 2018 opgericht. Een kennisplatform voor bedrijven en experts op gebied van VR, AR en MR. Met als doel; kennis delen, voorlichting aan andere branche bedrijven, educatie aan studenten en aanspreekpunt op 1 van deze gebieden.

Studio Sjoucke