Ocean drive N°1

Plattegronden

Omschrijving

365 dagen in het jaar zomers wonen oftewel wonen in Ibiza stijl. Dat kan nu met het woonconcept Ocean drive. Door de weeks vindt u er een oase van rust, in het weekend de ideale plek om gasten te entertainen.

Ocean drive staat voor slow living. Wij begrijpen wat het betekent om hard te werken en een druk sociaal leven te leiden. Op het moment dat u thuis komt wilt u de snelheid van het dagelijks leven achter u laten en lekker kunnen ontspannen. Alles in dit woonconcept is erop gericht juist dat te doen. Het huis loopt naadloos over in de patiotuin waardoor u tegelijkertijd binnen en buiten kunt wonen.

Ook al is het hartje winter, 1 zonnestraal op de wit gestucte muren en u waant zich op een warm eiland. Dit is pure ontspanning het hele jaar door! Zeker omdat wij een onderhoudsvrije tuin voor u hebben ontworpen. Naast een riante woonkeuken, woonkamer en thuiswerkplek is de beganegrond voorzien van de master bedroom met ensuite badkamer. U staat ’s ochtends op en kan meteen genieten van de schoonheid van de patiotuin. Op de verdieping bevinden zich twee of drie slaapkamers en een badkamer waar de vrienden en/of de kinderen kunnen slapen.


Prijsindicatie: op aanvraag
Ontwerpteam Alexander Tepper & Maron Vondeling
Oppervlakte: 215 m2
Inhoud: 774 m3
Woonlagen: 2
Slaapkamers: 3 of 4
Badkamers: 2

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.