Ocean drive N°2

Plattegrond

Omschrijving

Tepper Design Studio streeft naar het ontwerpen van bruikbare en gebruiksvriendelijke patiobungalows. Onze huizen zijn ‘slim’ en veelzijdig. U krijgt veel meer ruimtelijkheid per vierkante meter.

Bijvoorbeeld door de gang niet naast, maar door de ruimte te voeren. Hierdoor wordt deze doorgaans ‘verloren’ ruimte toegevoegd aan bijvoorbeeld de woonkamer. We hebben nagedacht over iedere vierkante centimeter van de woning om de perfecte balans te vinden. Op deze manier ontstaat er een woning die zowel ruim als betaalbaar is. Hier houdt het niet op, naast het werken in de concrete ruimte waar meetkundige puzzels worden opgelost, werken we aan het creëren en vormgeven van stemmingsvolle ruimten. Dit wordt bereikt door in het ontwerp te spelen met de door het jaar door wisselende weers- en lichtomstandigheden.

Door de wisselwerking van architectuur met de natuur te vergroten, ontstaat er niet alleen ruimtelijkheid maar ook sfeer. Om deze effecten te realiseren bij het concept ‘Ocean drive’ de patiotuin als belangrijkste ontwerptool ingezet. Op deze wijze proberen we met goed design en eenvoudige smaak een bijzondere manier van wonen te introduceren. Zodoende is ‘Ocean drive’ een onderscheidend en prikkelend woonconcept.

Prijsindicatie: Op aanvraag
Ontwerpteam: Alexander Tepper & Maron Vondeling
Oppervlakte: 140 m2
Inhoud: 364 m3
Woonlagen: 1
Slaapkamers: 2 of 3
Badkamers: 1

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.