Ocean drive N°3

Plattegrond

Omschrijving

Binnen en buiten wonen in een royale, veilige, gelijkvloerse en drempelloze patiobungalow uitermate geschikt voor langdurige zelfstandige bewoning.

Politiek Den Haag stimuleert mensen langer zelfstandig thuis te laten. Laten we eerlijk zijn: wie wil dat niet? Niemand zit op het bejaarden- of verpleeghuis te wachten. Reden hiervoor is dat uw verhuisbereidheid drastisch daalt na uw zestigste. Dus nu uw kinderen de deur uit zijn, rijst de vraag wat gaat u doen met de derde helft van uw leven? Wij spelen met ons woon- (zorg)concept ‘Ocean drive’ op in. In deze woning bent u pensionado in eigen land. U woont letterlijk in uw eigen patiotuin. Ideaal voor diegenen onder u met groene vingers.

Door een goed doordacht tuinontwerp is uw tuin groen, maar toch onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is de patiotuin ideaal voor zonaanbidders want op ieder moment van de dag kunt u ergens in de tuin in de zon zitten. Het interieur wordt gekenmerkt door veel licht, lucht en ruimte wat voornamelijk gerealiseerd wordt door lange verdiepingshoge puien. Kies voor uw eigen ‘Ocean drive’ dan kunt u nu en tot op hopelijk hoge leeftijd genieten van het leven.

Prijsindicatie: ntb
Ontwerpteam: Alexander Tepper & Maron Vondeling
Oppervlakte: 140 m2
Inhoud: 364 m3
Woonlagen: 1
Slaapkamers: 2 of 3
Badkamers: 1

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.