Ocean drive N°4

Plattegrond

Omschrijving

Met Ocean drive  N° 4 bieden wij u een nieuwe manier van wonen aan. U leeft als het ware in de tuin doordat de woon- eetkamer aan 2 zijden is ontsloten door een patio. Hierdoor kunt u niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door van uw tuin genieten. Zomers zet u de schuifpuien open zodat de binnenruimte eigenlijk als buitenruimte gaat werken. U haalt de tuin in huis! Daarnaast is uw tuin visueel gekoppeld aan de natuur buiten de patio doordat deze ‘open’ is aan beide zijden. Zodoende ontstaat het gevoel van ruimte.

Prijsindicatie: ntb
Ontwerpteam: Alexander Tepper & Maron Vondeling
Oppervlakte: 210 m2
Inhoud: 546 m3
Woonlagen: 2
Slaapkamers: 2 of 3
Badkamers: 2

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.