Still life N°1

Plattegrond

Omschrijving

Stel u bent…..

een levenslustige 50ér en 60ér die houdt van tuinieren, maar ook van reizen. U bent langere perioden van huis en zit niet meer te wachten op het onderhoud van een grote tuin. Met andere woorden u houdt van alle lusten van het ‘buitengevoel’ maar kan heel goed zonder de lasten.

Daarnaast houdt u van mensen over de vloer. Gezellig samen zijn met vrienden en/of familie. Met hen wilt in alle jaargetijden kunnen genieten van uw tuin. De slimme opzet van Still life N° 1 stelt u in staat dit te doen.

De patiotuin is onderhoudsvriendelijk en desgewenst afsluitbaar. Hierdoor heeft u altijd privacy als u dat wenst. Ook kunt u hierdoor zonder zorgen op vakantie. Het centrale idee achter dit woonconcept is dat alle ruimten rond de patiotuin zijn georganiseerd. Het fungeert als een extra kamer zonder plafond. Bijkomend effect is dat alle ruimten baden in een zee van licht waardoor ze veel lichter en ruimtelijker worden.

Wilt u zo wonen dan is Still life N° 1 de ideale woning voor u. U kunt kiezen uit 1 of 2 slaapkamers en vervolgens maken we de woning helemaal op maat voor u.

Prijsindicatie: ntb
Ontwerpteam: Alexander Tepper & Maron Vondeling
Oppervlakte: 110 m2
Inhoud: 546 m3
Woonlagen: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.