Still life N°2

Happy Together + studio

Alternatief: Happy family

Happy Together + studio

Stel u bent….

(groot) ouder en uw (klein) kinderen komen logeren dan functioneert de studio als gastenverblijf. Langdurige logeerpartijen vormen geen probleem, de studio is namelijk voorzien van eigen sanitair en keuken.

Stel u bent….

een stel en woont in de stad en u wilt een beetje bijverdienen door kamerverhuur. De studio is dan ideaal. De huurinkomsten zijn een goede manier om een deel van de hypotheek mee af te lossen. Het geld wat u op deze wijze bespaart kunt u gebruiken om lekker van het leven te genieten.

Stel u bent….

eigenaar van uw eigen bedrijf. U werkt vanuit huis en wilt werk en privé gescheiden houden dan is de studio iets voor u. Door de eigen opgang en sanitaire voorzieningen voldoet het, ook in fiscale zin, als zelfstandige werkruimte.


Prijsindicatie: ntb
Ontwerpteam: Alexander Tepper & Maron Vondeling
Oppervlakte: 165 m2
Inhoud: 429 m3
Woonlagen: 2
Slaapkamers: 2 (3 of 4)
Badkamers:
1 (of 2)

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.