Still life N°3

Plattegrond

Omschrijving

Binnen en buiten wonen in een vrijstaande patiobungalow met de mogelijkheid tot kantoor aan huis of mantelzorgwoning

U zoekt hobbyruimte bij huis om lekker te klussen. Of u bent de files beu en wilt meer thuis gaan werken. Misschien denkt u wel aan een eigen onderneming en wilt u dat vanuit huis gaan doen. Het kan natuurlijk ook dat u niet wilt dat één van uw ouders in een verzorgingshuis wordt geplaatst. U besluit te gaan mantelzorgen en komt er achter dat uw huidige woning niet geschikt is. Wat hebben deze scenario’s gemeen? U heeft behoefte aan zelfstandige woonruimte bij de woning.

Still life N° 3 voorziet in deze behoefte. Naast het hoofdgebouw, dat bestaat uit een woon- en slaapvleugel, is er een bijgebouw van 14 m². U kunt de grootte ervan zelf aanpassen na gelang uw wensen. Op dit moment is het bestemd als berging, maar er bestaat de mogelijkheid om er kantoor aan huis, hobbyruimte, garage of zelf een matelzorgwoning van te maken.

Prijsindicatie: ntb
Ontwerpteam: Alexander Tepper & Maron Vondeling
Oppervlakte: 154 m2
Inhoud: 401 m3
Woonlagen: 2
Slaapkamers: 2 (3 of 4)
Badkamers:
1 (of 2)

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.