Still life N°4

Plattegrond

Omschrijving

Leef uw nieuwe manier van leven omgeven door ieder denkbare vorm van gemak. De met zorg ontworpen plattegrond van Still life N° 4 creëert meer leefbaar woonoppervlak, zowel binnen als buiten, dan in andere woningen. Door deze efficiënte lay-out bespaart u zeeën van tijd, tijd die u kunt besteden aan datgene wat u het liefste doet: lezen, koken, computeren of welke hobby u mag hebben.

Prijsindicatie: ntb
Ontwerpteam: Alexander Tepper & Maron Vondeling
Oppervlakte: 127,5 m2
Inhoud: 331,5 m3
Woonlagen: 1
Slaapkamers: 2 (of 3)
Badkamers:
1

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.