Still life N°6

Plattegrond

Omschrijving

Stel u bent…..

een levenslustige 50ér of 60ér die houdt van tuinieren, maar ook van reizen. Van mei tot oktober staat de caravan bij u aan huis zodat u, wanneer het weer het toelaat, er op uit kunt trekken. U zoekt een toekomstbestendige patiobungalow voor een aantrekkelijke prijs met mogelijkheid voor een garage.

Een huis die ideaal is om op de kleinkinderen te passen en natuurlijk om gezellig met familie en vrienden te tafelen. De tuin is voor u een belangrijke plek, maar u houdt niet per definitie van tuinieren. Dan is deze onderhoudsvrije patiotuin iets voor u. Zo heeft u alle lusten van het ‘buitengevoel’ maar zonder de lasten en kunt u genieten van alle jaargetijden.

Wilt u zo wonen dan is Still life N° 6 de ideale woning voor u!

Prijsindicatie: ntb
Architect: Alexander Tepper
Oppervlakte: 108 m2
Inhoud:281 m3
Woonlagen: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers:
1

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.