Je eigen patiowoning voor 365-dagenvakantiegevoel


Omschrijving

De voortuin grenst aan het gedeelde groen. Via dit terras houdt u contact met de buurt en kan je een oogje in het zeil houden op je spelende kinderen.

De afgesloten patio, die je via een schuifdeur in de woonkamer bereikt, biedt volledige privacy. De ideale plek voor een warme zomerdag. Alle leefruimten en masterbedroom met en-suite badkamer grenzen aan de patio.

Vanuit hier neem je de buitentrap naar het riante dakterras. Dit is de plek waar je ongestoord kan zonnen en genieten van je eigen groene oase. Dit is de ideale stadswoning.

Prijsindicatie: € 350.000,- en € 400.000,- von*
Kavelgrootte: 170 m2
Oppervlakte: 160 m2
Inhoud: 510 m3
Woonlagen: 2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.