Je eigen patiowoning voor 365-dagenvakantiegevoel

Omschrijving

Karakteristiek voor type 2 is de tuinkamer die ingesloten tussen twee tuinen is gesitueerd. Dit creëert een maximaal binnen-buiten-wonen gevoel.

De opdracht was simpel, ontwerp een gelijkvloerse woning die royaal, licht, gelijkvloers, drempelloos en voorzien van lange zichtlijnen zodat veel contact met de patiotuin, en in het verlengde daarvan, de omgeving is gewaarborgd.

Door de masterbedroom op de begane grond is de woning geschikt voor langdurige zelfstandige bewoning waardoor, en indien nodig, ook zorg aan huis geleverd kan worden.

Prijsindicatie: € 300.000,- en € 350.000,- von*
Kavelgrootte: 177 m2
Oppervlakte: 131 m2 bvo
Inhoud: 393 m3
Woonlagen: 2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.