Je eigen patiowoning voor 365-dagenvakantiegevoel

Omschrijving

Je bent een levenslustige 50-er of 60-er die houdt van tuinieren, maar ook van reizen. Van mei tot oktober staat de caravan of camper bij je aan huis zodat je kunt vertrekken wanneer je wil.

Misschien wonen je kinderen nog thuis of deels al op zichzelf. Deze woning heeft in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers dus voldoende plek voor iedereen.

Het huis is ideaal om gezellig met familie en vrienden te tafelen. De tuin speelt daar een belangrijke rol bij. In de onderhoudsvrije patiotuin kun je, in alle jaargetijden, genieten van het buitengevoel.

Prijsindicatie: € 350.000,- en € 400.000,- von*
Kavelgrootte: 170 m2
Oppervlakte: 160 m2
Inhoud: 510 m3
Woonlagen: 2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond van de eerste verdieping. Afhankelijk van de locatie en daaruit voortvloeiende voorwaarden kan invloed hebben op de architectuur.