Je eigen nieuwbouwwoning met 3 tuinen

Plattegronden

Omschrijving

Wie wil er niet wonen in een groen autoloos hofje. De rijwoning van ‘De woning voor jou’ biedt jou deze unieke ervaring voor een betaalbare prijs. Buiten is hier altijd dichtbij. Zowel de 'voor-' als 'achtertuin' grenzen aan gedeeld groen. Een van de vele voordelen hiervan is dat dit bijdraagt aan je gezondheid en welzijn. Door de dubbele oriëntatie kan op een mooie zomerse ochtend je ’s morgens ontbijten in de ochtendzon en ’s avonds na het werken genieten van een drankje in de avondzon. Ook aan je privacy is gedacht. Lekker zonnen doe je op je eigen riante dakterras. Kies je voor onze rijwoning type 2 dan kies je voor een woonkeuken met aparte woonkamer.

Prijsindicatie: € 225.000,- en € 275.000,- von*
Kavelgrootte: 80 m2
Oppervlakte: 114 m2
Inhoud: 342 m3
Woonlagen: 3
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond, de architectuur en de gevelindeling. Daarnaast kan ook het afwerkingsniveau naar eigen wens worden aagepast.