Type 1

Type 1 is ontwikkeld voor 1 of 2 persoonhuishoudens en is op de beganegrond voorzien van een hoofdslaapkamer met en suite badkamer. Op de eerste verdieping is een riante leefruimte gesitueerd waar de verdiepingshoge pui zorgt voor een overvloed aan licht. Het terras voor de woning heeft een diepte van 2 meter en is ideeal voor een drankje na het werk. Is er behoefte aan meer private buitenruimte dan kan het dak getransformeerd worden tot daktuin.


Prijsindicatie:€ 150.000,- en € 200.000,- von*
Kavelgrootte:50 m2
Oppervlakte:   60 m2
Inhoud:180 m3
Woonlagen:2
Slaapkamers:1
Badkamers:1

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. * Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Waar bouwen wij jouw type 1?

Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de engineering en de realistatie van de woningen, inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de onderhoudsbehoefte en -kosten van de woningen en de garanties die worden afgegeven.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond, de architectuur en de gevelindeling. Daarnaast kan ook het afwerkingsniveau naar eigen wens worden aagepast.