Je eigen rug-aan-rugwoning met een groot dakterras

Omschrijving

Type 2 is ontwikkeld voor 2 of 3 persoonshuishoudens en is op de begane grond voorzien van een hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer. Op de eerste verdieping is de leefruimte gesitueerd. De brede ramenstrook zorgt voor een binnen-buiten-gevoel en zorgt voor een overvloed aan licht.

De woning is voorzien van een groene daktuin, die zorgt voor een privé buitenruimte. De interne berging zorgt voor een open en groenblijvende hof.

Prijsindicatie: € 185.000,- en € 235.000,- von*
Kavelgrootte: 80 m2
Oppervlakte: 76 m2
Inhoud: 228 m3
Woonlagen: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc. Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond, de architectuur en de gevelindeling. Daarnaast kan ook het afwerkingsniveau naar eigen wens worden aangepast.