Bouwgroep / woonconsument

Ben jij op zoek naar een betaalbare nieuwbouwwoning? Heb je bijzondere woonwensen? Wil je dat jouw huis uniek is, gebaseerd op jouw woonwensen, passend bij jouw manier van leven en jouw budget? 'De woning voor jou' biedt je deze mogelijkheid. Binnen de spelregels van het concept kan jij jouw woning aanpassen aan je eigen wensen.

Samenbouwen met je toekomstige buren heeft ook andere voordelen. Zo biedt het de mogelijkheid tot het realiseren van gedeelde voorzieningen zoals een gastenverblijf of een zwemvijver. Word ambassadeur van een bouwgroep in jouw gemeente en ga in gesprek met hen om te kijken waar grond beschikbaar is. Heb je daarbij hulp nodig dan stellen we, samen met jou, een wervingsplan op om mede-bouwers te vinden en zo jouw droom te realiseren.


Woningcorporatie / gemeente

Zie jij het oplossen van het woningtekort in de sociale woningbouw als jouw maatschappelijke taak? Ben jij voortdurend op zoek naar nieuwe huisvestingsconcepten die je daarbij kunnen helpen? Dan is 'de woning voor jou' de oplossing. De grondgebonden woningen kunnen in hoge dichtheid (tot 80 woningen per hectare) worden gerealiseerd. De rug-aan-rug- woning garandeert daarbij een groene en sociale leefomgeving.

De woningypen voldoen tevens aan De Woonstandaard. Het uitgekiende woonconcept in combinatie met de industriele vervaardiging van de woningen ontzorgen jou in de ontwikkelings- en bouwfase. Dit vergroot de haalbaarheid van een project en resulteert in korte doorlooptijden. Langdurige garanties en onderhoudscontracten bieden jou tevens zekerheid in de exploitatiefase.
Projectontwikkelaar / belegger

Stel jij de bewoners centraal? Is het jouw missie om betaalbare woningen te ontwikkelen? Richt jij je op koopwoningen voor (her)starters of op het middeldure huursegement? Ontwikkel jij voor de lange termijn en zoek je daarbij naar toekomstgerichte oplossingen en ga je daarbij voor een integrale aanpak zowel in proces als product? Het woonconcept 'de woning voor jou' biedt je deze mogelijkheid. De grondgebonden woning kunnen in hoge dichtheid (tot 80 woningen per hectare) worden gerealiseerd. De rug-aan-rug- woning garandeert daarbij een groene en sociale leefomgeving waar mensen zich thuis kunnen voelen.

Het uitgekiende woonconcept in combinatie met de industriële vervaardiging van de woningen ontzorgen jou in de ontwikkelings-, bouw- en/of exploitatiefase. Hierdoor wordt het financieel risico tot een minimum beperkt.