Type 1

Ruimtelijk, licht en comfortabel

Type 1 is ontwikkeld voor 1 of 2 persoonhuishoudens en is op de beganegrond voorzien van een hoofdslaapkamer met en suite badkamer. Op de eerste verdieping is een riante leefruimte gesitueerd waar de verdiepingshoge pui die zorgt voor een overvloed aan licht. Het terras voor de woning heeft een diepte van 2 meter en is ideeal voor een drankje na het werk. Is er behoefte aan meer private buitenruimte dan kan het dak getransformeerd worden tot daktuin.Type 2

Gebruiksvriendelijk, waardevast en onderhoudsarm

Type 2 is ontwikkeld voor 2 of 3 persoonshuishoudens en is op de beganegrond voorzien van een hoofdslaapkamer met en suite badkamer. Op de eerste verdieping is de leefruimte gesitueerd. De brede ramenstrook zorgt voor een binnen-buiten-gevoel en zorgt voor een overvloed aan licht. De woning is voorzien van een groene daktuin die zorgt voor een private buitenruimte. De interne berging zorgt voor een open en groenblijvende hof.


Type 3

'Slim', veelzijdig en groen

Type 3 is ontwikkeld voor 3 of 4 persoonshoudens en is daarmee een volwaardige gezinswoning. Op de beganegrond is een woonkeuken gesitueerd die direct toegang biedt tot de riante tuin. Privacy wordt gewaarborgd door halfhoge heggen. Parkeren kan op eigen terrein worden gerealiseerd. De bewoners van het groene hofje parkeren in parkeerpockets. De interne berging garandeert een open en groen blijvend hofje.