DE WONING VOOR JOU

Betaalbaar, gasloos, duurzaam, toekomstbestendig en energiezuinig!

Betaalbare starterswoningen in Ermelo / Harderwijk


Ben jij een starter of herintreder op de woningmarkt? Wil jij een huis kopen in plaats van geld te verspillen aan huur? En tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan het verduurzamen van Nederland dan is dit de woning voor jou!


Ben jij single of zijn jullie een stel en klaar voor je eerste koopwoning?

Ligt jouw budget tussen de €150.000,- en €200.000,-* ? En wil je in Ermelo / Harderwijk wonen dan is dit de woning voor jou.

Meld je aan als jij ook opzoek bent naar een betaalbare en energiezuinige koopwoning!

Op het moment dat de teller op 10 of meer belangstellenden staat, gaan we in gesprek met de gemeente Ermelo / Harderwijk om te kijken wat de mogelijkheden zijn om een project te realiseren.

*Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de genoemde bedragen.

.... Meld je aan ... .

Aanmelden is niet meer mogelijk. Initiatief is gestopt wegens het niet kunnen krijgen van een geschikte bouwlocatie.


36 personen hebben aangegeven hier te willen wonen.Onze woning is voor iedere single of stel die op zoek is naar een betaalbaar, energiezuinig en comfortabel huis. Bouw samen met je toekomstige buren en geef samen vorm aan je toekomstige leefomgeving.


1. Jouw budget ligt tussen de 150.000 en 200.000 euro.*

2. Jouw energierekening is een vast bedrag per maand ongeacht je gebruik.

3. Financier je nieuwe inrichting mee met je hypotheek.

4. Je krijgt in alle seizoenen een comfortabel binnenklimaat.

5. Woon in een groene leefomgeving.

6. En verhuis binnen 6 maanden na het tekenen van je koopcontract.

7. Wij kunnen bouwen ondanks de stikstof en Pfas crisis.

* Er kunnen geen rechten ontleend worden aan genoemde prijzen.

. Met onze energiezuinige woning met lage Co2-footprint draag je bij aan het verduurzamen van Nederland

Lage maandelijkse energielasten ongeacht je gebruik

De goed geïsolerende woningen worden standaard gasloos uitgevoerd en zijn zo energiezuinig dat de energielabels niet meer op hen van toepassing zijn. Daarnaast voldoen ze volledig aan de nieuwe wet- en regelgeving van 2020.

Door de warmte decentraal op te weken en aan iedere woning te leveren, kan er een flat-rate betaalsysteem gehanteerd worden. Dit betekent dat warmte voor de verwarming en warm tapwater per vierkante meter wordt afgerekend. Je krijgt een vast bedrag per maand ongeacht je gebruik.


Het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat

Je krijgt een goed geïsoleerde woning met veel verse lucht en daglicht.

Het huis heeft een gezond en stabiel binnenklimaat. Dit zorgt er voor dat je geen koudeval of vervevelende luchtstroming ervaart.

Tijdens de zomer wordt de woning passief gekoeld via een warmtepomp in combinatie met nachtventilatie. Daarnaast is het huis voorzien van goede geluidsisolatie zodat het binnen heerlijk stil is.

Dit betekent dat je zowel in de zomer als in de winter heelijk kunt relaxen in je energiezuinige woning.

Voordelen van een groene leefomgeving


7 redenen om voor groen te kiezen:

1.  Groen verhoogt de waarde van je huis.

2. Groen heeft een positieve bijdrage aan je gezondheid en welzijn.

3. Groen bevorderd sociale cohesie.

4. Groen vermindert de kans op wateroverlast.

5. Groen zorgt er voor dat regenwater afkoppeld kan worden van riolering

6. Groen koelt de leefomgeving.

7. Groen bevordert biodiversiteit.


Warmte wordt centraal opgewekt via zonnecollectoren en een centrale water-water warmtepomp. Beide worden gekoppeld aan 2 centrale collectieve boilers. De warmte wordt via een geisoleerde ringleiding aan de individuele woningen geleverd.

De warmtepomp wordt in de zomer tevens gebruikt voor passieve koeling. Voor het overgrote deel wordt de benodigde electriciteit geproduceerd door eigen zonnepanelen.


Onze goed geventileerde houten huizen gebruiken zo min mogelijk staal en cement. Dit reduceert de Co2 emissies en zorgt voor een fijn en allergeenvrij binnen klimaat.

We bouwen zonder kruipruimte wat betekent dat er geen schadelijk radon straling het huis binnenkomt. De woning zijn voorzien van houten kozijnen met triple-glas. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke en hernieuwbare bouwmaterialen zijn de woningen voor het overgrote deel circulair.

Je kunt kiezen om aan de straat- of groenzijde te wonen. Beide hebben hun eigen voordelen. Parkeer je graag je auto voor de deur dan kies de straatzijde. Ga je voor groen voor de deur en geen auto's dan kies je de groenzijde.

Op centrale groene binnenplein is ruimte voor ontmoeting en zouden collectieve voorzieningen ontworpen kunnen worden zoals bijvoorbeeld een barbequeplek, zwemvijver of moestuin.


Beganegrond ...................................... Eerste verdieping