DE WONING VOOR JOU

Betaalbaar, gasloos, duurzaam, toekomstbestendig en energiezuinig!

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

De Woning Voor Jou biedt je de mogelijkheid om in een duurzame woning te kunnen wonen die geheel aansluit bij jouw wensen. Via het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) komt het wonen in een betaalbare en energiezuinige woning weer een stap dichterbij. Door samen met je toekomstige buren een bouwgroep te vormen, krijg je meer huis voor hetzelfde geld. Natuurlijk voorzien we je daarbij van de begeleiding én de financiële zekerheid die je nodig hebt.

Heb je bijzondere woonwensen? Wil je dat jouw huis uniek is, gebaseerd op jouw woonwensen, passend bij jouw manier van leven en jouw budget? 'De woning voor jou' biedt je deze mogelijkheid. Binnen de spelregels van het woonconcept kan jij jouw woning aanpassen aan je eigen wensen. Samenbouwen met je toekomstige buren heeft ook andere voordelen. Zo biedt het de mogelijkheid tot het realiseren van gedeelde voorzieningen zoals een gastenverblijf, werkruimtes of een zwemvijver. Zo bepaal je zelf in welke leefomgeving je wilt leven en natuurlijk met wie.


Weet jij al waar je wil wonen? Geef het aan ons door en wellicht wordt je ambassadeur van een bouwgroep. Bij De Woning Voor Jou staan we daarbij graag voor je klaar. Zo kunnen we in gesprek gaan met de gemeente om een geschikte locatie toegewezen te krijgen. Ook kunnen we, samen met jou, een wervingsplan maken om mede-bouwers te vinden en zo jouw droom te realiseren.

Waar wil jij wonen?


Voordelen van een CPO-project via De Woning voor Jou

Weet jij wat collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) inhoudt? Niet iedereen weet wat het inhoudt en diegenen die het wel weten, vallen vaak over de nadelen van collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Zo schrikt de hoeveelheid werk, financiele onzekerheid, langdurig proces en het bouwjargon hun af. Een CPO-project via De Woning Voor Jou biedt je de voordelen zonder de nadelen van collectief particulier opdrachtgeverschap.

Bij traditionle CPO gaat de financiering van de voorfase uit eigen portemonee. Een CPO-project via De Woning voor Jou beperkt de voorfinanciering voor jou tot een minimum. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat er gebruik wordt gemaakt van ons woonconcept. Hierdoor hoeven er een stuk minder beslissingen genomen te worden. Met als gevolg dat het hele proces soepeler en sneller verloopt. Daarnaast helpen we bij het oprichten van een stichting of vereninging en bij het aanvragen van subsidie bij provincie of gemeente.

Onze energiezuinge en duurzame woningen worden in de fabriek gemaakt wat resulteert in een korte bouwtijd en vaste prijs. Dit heeft als voordeel dat jouw financieringsrisico tot een minimum wordt geperkt. Zo zijn de maatregelen die de bouwgroep moet nemen met betrekking tot het uitstappen van leden en het afzetrisico van woningen die niet verkocht worden makkelijk te treffen. Op deze wijze is een CPO-project via De Woning Voor Jou snel, zonder risico en leuk.

Wil jij in onze energiezuinige woning wonen? Laat je gegevens achter en geef aan waar je wil wonen. Bij voldoende interesse voor een bepaalde plek, starten we een CPO-project.