Je eigen nieuwbouwwoning met verticale tuin

Omschrijving

Type 3 is ontwikkeld voor 3 of 4 persoonshuishoudens en is daarmee een volwaardige gezinswoning. Op de begane grond is een woonkeuken gesitueerd die direct toegang biedt tot de riante tuin. Privacy wordt gewaarborgd door halfhoge heggen. Parkeren kan op eigen terrein worden gerealiseerd.

De bewoners van het groene hofje parkeren in parkeerkoffers. De interne berging garandeert een open en groenblijvend hofje.

Prijsindicatie: € 200.000,- en € 250.000,- von*
Kavelgrootte: 80 m2
Oppervlakte: 90 m2
Inhoud: 270 m3
Woonlagen: 3
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

* De prijs zal per locatie verschillen. Dit komt o.a. door verschillen in grondprijs, aantal woningen, woonwensen, afwerkingsniveau, leges, etc .Aan de prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.Gebruikskwaliteit

De woningen hebben een functionele en gebruiksvriendelijk plattegrond.

Milieu

De woningen voldoen aan de kwaliteitseisen volgens het bouwbesluit 2020 en zijn daarmee BENG.

Proceskwaliteiten

Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief het regelen van de vergunningen. Daarnaast kunnen wij inzicht geven in de kosten en onderhoudsbehoefte van de woningen. We werken met een vast team van adviseurs en zoeken per project naar de beste financieringsvorm.

Gezondheid en comfort

De woningen zijn comfortabel door een uitgekiend energieconcept waarbij een integrale afstemming heeft plaats gevonden tussen de bouwkundige schil en de installaties voor ventileren, verwarmen en (passief) koelen.

Technische & Esthetisch

Er bestaat keuzevrijheid in de indeling van de plattegrond, de architectuur en de gevelindeling. Daarnaast kan ook het afwerkingsniveau naar eigen wens worden aangepast.