DE WONING VOOR JOU

Betaalbaar, gasloos, duurzaam, toekomstbestendig en energiezuinig!

De comfortabele energiezuinige woning van De Woning Voor Jou

Als je op zoek bent naar een energiezuinige woning die ook nog betaalbaar is, dan staat De Woning Voor Jou graag voor je klaar. Onze woningen zijn toekomstbestendig! Het gasloze ontwerp met goede gevel isolatie en eenvoudige installaties, zorgt voor een comfortabele woning met een laag energieverbruik en daardoor lage energielasten. Hierdoor ben jij verzekerd van een woning die in de toekomst zijn waarde behoud.

Met onze woning dragen we bij aan het verduurzamen van Nederland. Doordat ze zelf hun energie opwekken. Zodoende is er geen gasaansluiting meer nodig en dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Dit is hard nodig als we de klimaatdoelstellingen willen behalen. Onze energiezuinige woningen zijn dus goed voor jouw portemonnee en goed voor het milieu. Een echte win-winsituatie.Aan de hand van het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap kan ook jij de woning laten bouwen die geheel aan jouw wensen voldoet. Hiervoor heb je mede-bouwers nodig. Door aan te geven waar jij wilt wonen, kunnen we jullie met elkaar verbinden. Op het moment dat er voldoende interesse is, gaan we aan de slag.

de Energiezuinige Woning voor Jou


Een vaste lage energierekening ongeacht jouw gebruik!

De zeer goed geïsoleerde woningen zijn standaard gasloos uitgevoerd en zo energiezuinig dat de energielabels hier niet meer op van toepassing zijn. Ze voldoen aan de regels die in 2020 gaan gelden. Door per project de warmte decentraal op te wekken en een 'flate rate' afrekensysteem te hanteren wordt de energie voor verwarming en warmtapwater per vierkante meter woning afgerekend. Je betaalt dus een vast bedrag per vierkante meter ongeacht het gebruik. Zo hou je maandelijks geld over om leuke dingen mee te doen.

Een energiezuinige woning met een comfortabel binnenklimaat, het kan! De Woning Voor Jou biedt jou een woning met gezonde binnenlucht en veel daglicht. Je hoeft je in de winter geen zorgen te maken over hinderlijk luchtstromen en koudeval. Zorgenloos door de zomer omdat de woning heerlijk koel blijft door passieve koeling en nachtventilatie. Daarnaast is ervoor gezorgd dat de woning een goede geluidsisolatie kent daardoor is het heerlijk stil. Hierdoor is het het hele jaar goed toeven in jouw energiezuinige woning.

De energiezuinige woning is als een rug-aan-rug woning ontwikkeld en kan naar eigen inzicht worden samengesteld. Ook aan de buurt is gedacht. Door het ruglings schakelen van de woningen ontstaan er hofjes. Deze groene leefomgeving zorgt voor waterberging tijdens natte, en verkoeling tijdens warme, perioden. Je woont dus temidden van het groen in heen prettige leefomgeving.

De energiezuinige woningen worden in de fabriek gebouwd waardoor een snelle bouwtijd en oplevering zijn gegarandeerd. Zo kun je direct genieten van een duurzame energiezuinige woning die aan al jouw woonwensen voldoet.


Wil jij in onze energiezuinige woning wonen? Laat je gegevens hierboven achter en geef aan waar je wil wonen. Bij voldoende interesse voor een bepaalde plek, starten we een CPO-project.